Locatie

Locatie

Hardenberg is een sterk groeiende en bovendien populaire stad in de provincie Overijssel.
Genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Winkelen kunt u in de moderne winkelcentra van Hardenberg en Dedemsvaart. Met een kano de Vecht afvaren, wandelen over historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. In de gemeente Hardenberg kan het allemaal.
Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht per fiets of wandelend.

Situatie

Nieuwbouwwijk Erve Odinck

In een groene en kindvriendelijke omgeving aan de rand van Hardenberg wordt in nieuwbouwwijk Marslanden 'Erve Odinck' gerealiseerd. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven u een écht dorpsgevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis. Deze complete, eigentijdse en veelzijdige wijk beschikt over verschillende voorzieningen en winkels binnen handbereik:

  • Basisschool
  • Kinderopvang
  • Supermarkt
  • Horeca
  • Kapsalon
  • Zorg
In nog geen 5 minuten fietst u naar het centrum van Hardenberg waar u alles vindt wat u nodig heeft. Het ziekenhuis, de huisarts, middelbare scholen en het treinstation: alles ligt binnen een straal van 2,5 km van Erve Odinck. Hardenberg heeft een divers aanbod aan leuke winkels en gezellige horeca. Bovendien is Hardenberg op de grens van Twente, Drenthe en Duitsland gunstig gelegen. Via de N48 en N34 bestaat er een goede verbinding met de snelwegen A28 en A37.